En vettig klocka

Hela sortimentet av klockor har känts så corny. Jag vill ha gps i klockan, så är det bara – och om man kollar på vad Garmin, Polar och Suunto har att erbjuda, så är de bättre modellerna grymt kompetenta, men bluärk så de ser ut.

När då Nike presenterade sin Nike+ Sportwatch GPS så blev jag tagen. Den är enkel, snygg, har gps, stöd för footpod (följer med) och polar wearlink+.

Det verkade (då) som att den skulle komma till våra breddgrader senare i sommar, och jag fick grymt habegär så jag beställde sonika en från eBay i USA. Den var hos mig tio dagar senare och den är perfekt som sällskap på rundorna.

Den plottar turen vartefter jag springer,  ger mig den data jag behöver (avg speed!) och när jag kommit hem pluggar jag in den i macen och den synkar upp min runda till Nike+. Sweet.

Kommentera