Sprang i mörkret ikväll

Med facit i handen kanske det inte var så klokt. Jag hade förmodligen rätt mycket kvar i benen av den snabba femman igår, för det som började som rätt så pigga kliv övergick efter 4-5 km till släpande steg.

Jag kom ut rätt sent, typ 21.20 så väl framme i Årby började det skymma. När jag vek av från 5-spåret och sprang ut på ängen där hängde en tung, orange sol över min vänstra axel. Vackert. Den hann inte mer än gå ned totalt så kom blodsugarna fram och de var inte nådiga de sekunder jag var tvungen att stanna för att pudra näsan.

I det skumma mörkret var jag dessutom oprecis i steget vilket ledde till en liten vurpa. Fortsatte springa hel, men lite smutsig och kom till slut fram vid mitt mål, 12 km, efter 1:05:56. 5:30-tempo. Helt ok, men nu är jag trött. Imorgon blir det återhämtning.

http://go.nike.com/01quimqe

Kommentera