Vätskebälte

Ett måste, har jag förstått. Hittills har jag, i princip, aldrig sprungit med något, fast jag har två. Först köpte jag ett av The Stadiums egna märke, SOC. Jag har för mig att förkortningen innehåller ordet Class och det känns inte riktigt som att den produkten matchar det ordet. Helt omöjligt att få bältet att sitta kvar. Jag köpte ett large-bälte, vilket känns rätt med mina ca 95 kg och 192 cm. Trots detta gled bältet så fort jag rörde mig. Sprättade loss kardborreband och flyttade in 20 cm på bältet. Åkte ned i alla fall.

Provade att springa med det en gång, funkade tack vare säkerhetsnål i byxlinning/bälte. Flaskorna hoppade ur. Gav upp. Skräp helt enkelt.

Nu har jag köpt ett bälte från Perfekta och det verkar klockrent. Flaskorna sitter där de ska, bältet sitter riktigt bra över höfterna. Det som fattas nu är bara en långrunda så jag får testa hur det känns.

 

 

Jag har placerat min blogg i Eskilstunabloggkartan.se!

2 svar på “Vätskebälte”

  1. Tro inte på allt du hör. Nä men allvarligt så har jag hört uteslutande gott om perfekta, aldrig hört någon prata om Nathan förrän nu.

    Förresten är JAG fab så det räcker. :b

Kommentera